Over mij

Antje Poiesz-Vallinga

 

Geboren in 1955, gehuwd. Ons gezin telt 4 kinderen en 6 kleinkinderen.
Sinds 1999 werk ik in mijn eigen praktijk voor individuele psychotherapie, relatietherapie, persoonlijke ontwikkeling en coaching. 

 

De stevige basis in mijn begeleiding is gevormd door de 4 jarige Gestalt opleiding gevolgd bij Centrum Boswijk. Daarnaast heb ik diverse opleidingen, workshops en trainingen gevolgd zoals Systemisch Werk (familieopstellingen), Voice Dialogue, Lichaamswerk, Focussen en op het gebied van relatietherapie. Ook heb ik (meerdaagse) groepsworkshops geleid. Het veelvuldig begeleiden van levensprocessen en mijn eigen ontwikkeling heeft een bekwame 'hartewijsheid' aangebracht waardoor ik steeds meer kan kijken vanuit een grotere  context. Dit heeft onmiskenbaar invloed op de kwaliteit en effectiviteit van de therapie.

 

De therapieruimte heeft een eigen ingang en toilet, een warm huiselijk aandoende sfeer en is aangesloten op een natuurlijk aangelegde tuin. Voldoende privacy is gewaarborgd. Naast een zekere lichtheid in mijn manier van therapie geven staat veiligheid voor de cliënt voorop.

 

Voor supervisie, intervisie, na- en bijscholing ben ik aangesloten bij een intervisiegroep en bij het Netwerk voor Boswijk Therapeuten.